Recept: Wortelgratin
In mijn vorige blog schreef ik over de "Eet-Geen-Dierendag" en de Vegarevolutie. In mijn ogen zijn bewustwording en gedragsverandering de sleutel tot succes. En verandering [...]
Recept JANUARI: Rode linzensoep
Lunch- of hoofdgerecht | Bereiding: 40 minuten | voor 4 - 6 personen Ingredienten: 200 gram rode linzen 2 tros- of romatomaten 1 winterpeen 1 [...]
Merry Christmas and a happy new year!
Op vrijdagen doe ik mijn administratie en nét voordat ik mijn computer uit wil zetten bedenk ik me dat ik vakantie heb! Over 4 dagen [...]
Recept NOVEMBER: Stamppot van rode biet
Hoofdgerecht | Bereiding: 45 - 55 minuten | voor 4 personen Ingrediënten: 1,5 kg aardappelen (voorkeur voor kruimige variant) 500 gram gekookte bietjes 1 ui [...]
Recept OKTOBER: Pompoensoep
Voorgerecht | bereiding: 40 - 45 minuten | voor 4 personen Ingrediënten: 1 pompoen (ca. 400 gram) 1 ui 1 teentje knoflook 1 eetlepel olijfolie [...]
Recept JULI: Aardbei-kers yoghurt ijsjes
Verantwoord tussendoortje | Bereidingstijd: 15 minuten | 6 personen Ingrediënten: 200 ml halfvolle yoghurt (naturel) 150 gram aardbeien 50 gram kersen 1 rijpe banaan [...]
Recept MEI: Asperges met pesto en olijfolie
Hoofd- of bijgerecht | bereiding: 40 - 45 minuten | voor 4 personen Ingrediënten: 24 witte asperges 3 eieren 60 gram Parmazaanse kaas een scheutje [...]
Nieuws: Rubriek in de “BaMi”; het pittigste magazine van Balkum en Mirroi
Voor de rubriek 'Lekker dan' van het mooiste blad van Balkum en Mirroi kwamen Marenna en Edith bij mij thuis langs om te praten over [...]