In de zomer van 2018 heb ik mezelf verdiept in het Prodimed Proteïnedieet. Ik wilde iets nieuws gaan doen, commerciëler denken en doen. Er is een hele grote groep mensen, vaak met een wat hogere BMI, die op een snelle maar veilige manier wil afvallen. Niet voor iedereen is ‘gewoon’ eten gewoon en niet iedereen kan én wil op een ‘normale manier’ afvallen. Als daar extra hulp bij nodig is, waarom dan niet?

Met het Prodimed Proteïnedieet verliest men op een snelle en veilige manier kilo’s en gaat u stap voor stap richting een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Het dieet telt 5 fasen, waarbij de eerste 1 fasen de strengste fasen is en u het meeste gewicht verliest. In fase 1 eet u naast de Prodimed producten een aantal (toegestane) groenten. In fase 2 mag u de warme maaltijd (groente, vlees/vis) naast de Prodimed producten en (toegestane) groenten nemen. In fase 3 wordt het ontbijt toegevoegd, in fase 4 de lunch en in fase 5 gaat het om het behoud van het huidige gewicht.

Om het Prodimed dieet te kunnen aanbieden en erkend verkooppunt te worden, heb ik een scholing moeten volgen en een toets moeten maken. Op 20 september heb ik mijn certificaat behaald. Vanaf nu mag ik mezelf Prodimed-dealer noemen!

Voor meer informatie over het dieet, een kennismakingsgesprek, proefsessie of andere vraag: neem gerust contact met me op! Stuur een mailtje naar info@stephanievandenberg.nl, een WhatsAppje (0619037203) of vul het contactformulier in op deze website.