Van maandag 28 oktober 2019 t/m vrijdag 28 februari 2020 ben ik met zwangerschapsverlof. Mijn praktijk wordt in deze periode waargenomen door diëtist Laurie Meijer.

Laurie heeft in 2017 stage gelopen in mijn praktijk en is na het behalen van haar stage geslaagd voor de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek. Ze is in het bezit van het Getuigschrift van de Bachelor-opleiding en is bevoegd om de titel ‘diëtist’ te voeren.

Laurie is op dinsdagen tussen 12.30 uur en 21.00 uur in mijn praktijk aanwezig en is te bereiken via telefoonnummer: 06 – 8266 4637 of e-mail: info@stephanievandenberg.nl.

U kunt ook een bericht achter laten via het contactformulier op mijn website: www.stephanievandenberg.nl/contactformulier/
Na ontvangst van uw bericht wordt zo snel mogelijk contact opgenomen met u.

 

Vragen, problemen, klachten of zaken waar u niet met Laurie uit komt komen en wilt bespreken met mij, kunnen via telefoonnummer: 06 – 19037203.
Ben ik niet in de gelegenheid (direct) de telefoon op te nemen, spreek dan mijn voicemail in. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren op uw bericht.

 

Groetjes!

Stephanie van den Berg