Hallo allemaal!
Mijn naam is Laurie Meijer en ik ben sinds begin september werkzaam als stagiaire bij Stephanie van den Berg. Deze stage is het laatste onderdeel van mijn opleiding Voeding en Diëtetiek, hopelijk kan ik mijzelf na deze periode ook diëtiste noemen! Ik zal tot 1 december stage lopen bij Stephanie in de praktijk.

Een van mijn grote passies is reizen, om deze reden heb ik afgelopen half jaar in Bali doorgebracht om daar onderzoek te doen en een scriptie te schrijven over de energie- en eiwitinname van ziekenhuispatiënten in een lokaal ziekenhuis. Dit was een erg leuke, interessante en leerzame ervaring!

Tijdens mijn stage bij Stephanie hoop ik vooral de fijne kneepjes van het vak te leren, hoe het i om als diëtiste een eigen praktijk te runnen en hoe je de cliënt het beste kan behandelen en begeleiden binnen het proces van leefstijlverandering.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar me of vragen hebben? Ik ben elke donderdagmiddag en -avond en vrijdag aanwezig, op de Kerkwijk 61 in Berlicum (locatie Den Durpsherd). Kom gerust even langs!

Groetjes, Laurie