Contact

Voor het maken van een afspraak, of voor vragen, kunt u bellen of appen naar 06 – 19037203. Stuurt u liever een bericht? Mail dan naar info@stephanievandenberg.nl of vul het contactformulier in. Na ontvangst van uw bericht neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klik hier voor het contactformulier.


Huisbezoek ook mogelijk
Bent u niet in staat om naar mijn praktijk te komen of vindt u het prettiger om in de eigen omgeving af te spreken; dan kom ik bij u langs! Gemakkelijk en vertrouwd aan de eigen keukentafel.

 

CORONAVIRUS (COVID-19)

In verband met het coronavirus en de maatregelen die hiervoor gelden, is mijn praktijk toegankelijk op bepaalde voorwaarden:

  • Ik werk alleen op afspraak
  • Er vinden alleen één-op-één gesprekken plaats
  • We houden ons aan de adviezen van het RIVM. Het advies is om bij verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, kortademigheid, benauwdheid, verhoging of koorts sociale contacten te vermijden. Ook wanneer gezinsleden/ huisgenoten deze klachten hebben.

Ik wil u verzoeken niet naar de praktijk te komen wanneer u (of uw gezinsleden/ huisgenoten) één van deze klachten heeft, óók niet als u twijfelt. Neem telefonisch contact op om te overleggen of de afspraak door kan gaan.

 

Locatie

Mijn praktijk is gevestigd in de “zorgvleugel” van Sociaal Cultureel Centrum Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum. Bij binnenkomst in Den Durpsherd volgt u de bordjes naar de zorgvleugel, welke zich aan de linkerzijde van het pand bevindt.

Rondom het gebouw kunt u gratis parkeren. Den Durpsherd is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. U kunt lijn 158 pakken (van ‘s-Hertogenbosch naar Veghel of van Veghel naar ‘s-Hertogenbosch) en uitstappen op de Sassenheimseweg in Berlicum. Via het “Mariakapelletje” loopt u naar de Kerkwijk en staat u bij de ingang van Den Durpsherd.