Contact

Voor het maken van een afspraak of voor vragen ben ik bereikbaar via telefoonnummer: 06 – 19037203. Stuurt u liever een bericht, mail dan naar: info@stephanievandenberg.nl of vul het contactformulier in. Na ontvangst van uw bericht neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier voor het contactformulier.

 

Spreekuur

U kunt op dinsdag, donderdagavond en vrijdag in mijn praktijk terecht.
Naast mijn praktijklocatie kunnen we in uw eigen vertrouwde omgeving afspreken en bezoek ik u als “diëtist aan huis” graag thuis. Een bezoek aan huis kan op alle dagen, inclusief zaterdag.

 

Locatie

Mijn praktijk is gevestigd in de “zorgvleugel” van Sociaal Cultureel Centrum Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum. Bij binnenkomst in Den Durpsherd volgt u de bordjes naar de zorgvleugel, welke zich aan de linkerzijde van het pand bevindt.

Rondom het gebouw kunt u gratis parkeren. Den Durpsherd is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. U kunt lijn 158 pakken (van ‘s-Hertogenbosch naar Veghel of van Veghel naar ‘s-Hertogenbosch) en uitstappen op de Sassenheimseweg in Berlicum. Via het “Mariakapelletje” loopt u naar de Kerkwijk en staat u bij de ingang van Den Durpsherd.