Contact

Van 15 juni t/m 31 oktober is Stephanie met zwangerschapsverlof. In deze periode zal Karin Wijnen op maandagen waarnemen in de praktijk. Karin is te bereiken via telefoonnummer: 06-48778650 of via e-mail: info@stephanievandenberg.nl.

Voor het maken van een afspraak verzoeken wij je om het contactformulier in te vullen. Na ontvangst van het bericht nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op, voor het plannen van een intakegesprek.

Klik hier voor het contactformulier.


Huisbezoek ook mogelijk

Ben je niet in staat om naar mijn praktijk te komen of vind je het prettiger om in je eigen omgeving af te spreken, dan kom ik graag bij jou thuis. Gemakkelijk en vertrouwd aan de eigen keukentafel.

 

COVID-19

In verband met het coronavirus en de maatregelen die hiervoor gelden, is mijn praktijk toegankelijk op bepaalde voorwaarden:

  • Ik werk alleen op afspraak
  • Er vinden alleen één-op-één gesprekken plaats
  • We houden ons aan de adviezen van het RIVM. Het advies is om bij verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, kortademigheid, benauwdheid, verhoging of koorts sociale contacten te vermijden. Ook wanneer gezinsleden/ huisgenoten deze klachten hebben.

Ik wil je verzoeken niet naar mijn praktijk te komen wanneer je (of je gezinsleden/ huisgenoten) één van deze klachten heeft, óók niet als je twijfelt. Neem bij twijfel telefonisch contact op om te overleggen of de afspraak door kan gaan.

 

Locatie

Mijn praktijk is gevestigd in de “zorgvleugel” van Sociaal Cultureel Centrum Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum. Bij binnenkomst in Den Durpsherd volg je de bordjes naar de zorgvleugel, welke zich aan de linkerzijde van het pand bevindt.

Rondom het gebouw kun je gratis parkeren.