Contact

Van maandag 28 oktober 2019 t/m vrijdag 28 februari 2020 ben ik met zwangerschapsverlof. Mijn praktijk wordt in deze periode waargenomen door diëtiste Laurie Meijer. Laurie is op dinsdagen tussen 12.30 uur en 21.00 uur in mijn praktijk aanwezig.

Voor het maken van een afspraak, of voor vragen, kunt u contact opnemen met Laurie via telefoonnummer: 06 – 8266 4637. Stuurt u liever een bericht, mail dan naar: info@stephanievandenberg.nl of vul het contactformulier in. Na ontvangst van uw bericht wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Klik hier voor het contactformulier.

 

Locatie

Mijn praktijk is gevestigd in de “zorgvleugel” van Sociaal Cultureel Centrum Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum. Bij binnenkomst in Den Durpsherd volgt u de bordjes naar de zorgvleugel, welke zich aan de linkerzijde van het pand bevindt.

Rondom het gebouw kunt u gratis parkeren. Den Durpsherd is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. U kunt lijn 158 pakken (van ‘s-Hertogenbosch naar Veghel of van Veghel naar ‘s-Hertogenbosch) en uitstappen op de Sassenheimseweg in Berlicum. Via het “Mariakapelletje” loopt u naar de Kerkwijk en staat u bij de ingang van Den Durpsherd.