Recept SEPTEMBER: Nasi Goreng, maar dan anders

    By | 07 09 2018|

    Hoofdgerecht | Bereiding: 50 - 60 minuten | voor 4 personen Ingrediënten: 600 gram bloemkool (of kant-en-klare bloemkoolrijst) 200 gram haricots verts 1 prei 2 rode paprika's 4 eieren 1 teentje knoflook 50 gram ongezouten cashewnoten 75 gram gebakken uitjes [...]

    Recept JULI: Aardbei-kers yoghurt ijsjes

    By | 04 07 2018|

    Verantwoord tussendoortje | Bereidingstijd: 15 minuten | 6 personen Ingrediënten:  200 ml halfvolle yoghurt (naturel) 150 gram aardbeien 50 gram kersen 1 rijpe banaan Bereidingswijze: Snijd de kroontjes van de aardbeien (houd er 3 of 4 achter), verwijder de steeltjes [...]

    Recept MEI: Asperges met pesto en olijfolie

    By | 10 05 2018|

    Hoofd- of bijgerecht | bereiding: 40 - 45 minuten | voor 4 personen Ingrediënten: 24 witte asperges 3 eieren 60 gram Parmazaanse kaas een scheutje balsamicoazijn ½ teen knoflook 80 gram (platte) peterselie 60 gram pijnboompitten 4 eetlepels olijfolie zout [...]

    Onder de loep: Asperges

    By | 09 05 2018|

    Het aspergeseizoen is weer aangebroken en daar word ik héél gelukkig van! Van april tot en met juni kunnen we genieten van asperges van eigen bodem. Een goed moment om een aantal weetjes op een rij te zetten. De Koningin der [...]